Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voimme auttaa?

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja lisätietoa digimarkkinoinnista.

Meistä

Lindebarn on riippumaton helsinkiläinen markkinointitoimisto. Asiakkainamme on niin pieniä ja keskisuuria kuin suuriakin pohjoismaisia yrityksiä. Työntekijämme ja freelancerimme toimivat kaikkialla Suomessa.

Lindebarnin (virallisesti New Finland Holdings Oy) on perustanut vuonna 2016 Marco Lindholm. Lisätietoja yrityksestä löydät LinkedIn-sivultamme.

Tavoitat meidät parhaiten sivuston chatin kautta. Asiakkaana sinulla on mahdollisuus kommunikoida asiakasportaalin kautta.

Jos olet kiinnostunut palveluistamme, paina vain Tilaa maksuton kampanja-painiketta ja voit valita sopivan ajan Google Meet -kokoukselle. Lindebarn ei tällä hetkellä tarjoa puhelinpalvelua, mutta jos haluat mieluummin kokouksen puhelimitse, voit antaa numerosi ja soitamme sinulle. Jos haluat aloittaa ensimmäisen kampanjan mahdollisimman nopeasti, voit valita Aloita heti -vaihtoehdon ja pitää kokouksen myöhemmin.

Palveluistamme

Lindebarn tarjoaa kahta digitaalisen markkinoinnin pakettia:

  • Advertiser Plus, joka sisältää Facebook- ja Instagram-mainosten hallinnan sekä lisäpalveluna Google-hakumainoksen hallinnan (SEM)
  • Marketer Pro, joka sisältää mainosten hallinnan lisäksi myös sisällöntuotannon, seinäjulkaisut ja hakukoneoptimoinnin (SEO)

Lue lisää Palvelut & Hinnat -sivulta.

Kyllä, molemmat paketit voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan.

Yhteistyöstä

Ei sitoumuksia. Kuukausi kerrallaan. Lopeta milloin haluat.

Tietämykselläsi ei ole merkitystä, meidän tehtävämme on auttaa sinua.

Jos digitaalisen markkinoinnin tietosi ovat hyvin rajalliset ja haluat oppia lisää, suosittelemme, että tutustut alla oleviin artikkeleihin. Ne voivat auttaa sinua saamaan selkeämmän käsityksen siitä, mitä teemme.

Asiakkaana sinulla on koko ajan pääsy käynnissä olevien kampanjoidesi tilastoihin asiakasportaalin kautta. Lisäksi toimitetaan raportin sähköpostiisi joka viikko. Tarvittaessa raportti voidaan lähettää myös päivittäin.

Kuukausittaisessa kokouksessa henkilökohtaisen markkinointikonsulttisi kanssa saat apua tilastojen analysointiin.

Hinnoistamme

Palvelut ja hinnat -sivulla voit itse laskea, kuinka paljon kokonaisuutesi maksaa. Hinnoittelu koostuu kahdesta pääosasta:

  • Lindebarnin työn kustannukset ja
  • mainosbudjetti

Työmme kustannukset koostuvat pääasiassa luomiemme ja hallinnoimiemme kampanjoiden määrästä. Syy, miksi voimme pitää hinnat alhaisina johtuu muun muassa siitä, että pyrimme pitämään asiakaskommunikoinnin mahdollisimman tehokkaana.

Mainosbudjetti on summa, jonka maksat suoraan Facebookille ja Googlelle tuotteesi mainostamiseen. Pyrimme hankkimaan sinulle mahdollisimman paljon tuloksia kyseisellä budjetilla.

Jotta työmme on sinulle kannattavaa, Facebook- ja Google-mainosbudjetissasi tulee olla alaraja. Minimibudjetti on Advertiser Plus -paketissa 100 euroa ja Marketer Pro:ssa 150 euroa per kuukausi. Huomaa kuitenkin, että näin pienillä mainosbudjeteilla mahdollisuudet toteuttaa kattavaa markkinointia ovat rajalliset. Mitä suurempi budjetti, sitä parempi.

Mainosbudjetin koko määrää muun muassa:

  • kuinka montaa eri mainosversiota voimme testata (mitä enemmän voimme testata, sitä enemmän tietoa saamme tehokkaampaa mainontaa varten)
  • kuinka paljon voimme luoda näkyvyyttä Googlessa
  • kuinka onnistuneita tuloksia voit odottaa

Se, kuinka suuren mainosbudjetin tarvitset, riippuu esimerkiksi siitä, minkälaista tuotetta tai palvelua myyt, kuinka paljon se maksaa ja kuinka paljon kilpailua sinulla on markkinoilla.

Lue lisää aiheesta artikkelistamme Kuinka paljon mainostaminen Facebookissa ja Instagramissa maksaa? ja Facebookin omilta sivuilta.

Onnistuneet tulokset johtuvat monista eri tekijöistä. Tiimimme käyttää kykynsä ja tietonsa mainosten ja sisällön tavoitteiden saavuttamiseen. Takeita onnistumiselle ei luonnollisesti ole, mutta sen todennäköisyys kasvaa kun hyvä tuote ja sen oikeanlainen markkinointi kohtaavat. Suosittelemme, että luet artikkelin 11 vinkkiä, joilla menestyt Facebook-markkinoinnissa, jossa esitämme tarkemmin ajatuksiamme onnistuneesta markkinoinnista.

Tietopaketti

Facebook- ja Instagram-markkinointi

Artikkeleistamme saat lisätietoja mainostamisesta, sisällön tuottamisesta ja siitä, miten lisäät tietoisuutta tuotemerkistäsi ja tavoitat oikean yleisön.

Tietopaketti

Google-markkinointi

Hakukonemainonnan (SEM) ja -optimoinnin (SEO) avulla varmistat, että tuotemerkkisi on näkyvillä oikeassa paikassa juuri silloin, kun asiakkaat hakevat palveluitasi.