Tietopaketti

Markkinointi Facebookissa ja Instagramissa

Luo sitoutumista, kasvata tuotemerkkitietoisuutta ja tavoita oikea kohderyhmä johtavissa sosiaalisen median kanavissa.

Miksi kannattaa markkinoida Facebookissa ja Instagramissa?

Facebookilla on Suomessa lähes 3 miljoonaa käyttäjää. Instagramilla luku on lähes 2 miljoonaa. Nämä kaksi, nykyisin Facebookin omistamaa sosiaalisen median kanavaa, tarjoavat erinomaisia työkaluja lisätä tuotemerkkitietoisuutta ja kohdistaa mainoksia tietyille kohderyhmille, sekä kustannustehokkaasti että mitattavin tuloksin.

Vaikka markkinoijalle on olemassa monta muutakin hyödyllistä sosiaalisen median kanavaa – kuten LinkedIn, Pinterest, Twitter ja Snapchat – Facebook ja Instagram lasketaan niistä tärkeimmiksi. Facebookin suosio kasvaa varsinkin vanhempien ikäluokkien parissa, kun taas Instagramin käyttö lisääntyy tasaisesti nuorempien keskuudessa.

Kaksi kanavaa. Yksi alusta.

Siitä lähtien kun Instagramista tuli osa Facebookia, molempien kanavien markkinointia on hallittu sujuvasti yhdestä ja samasta paikasta. Mainoksia voidaan kohdentaa yhteen tai molempiin kanaviin, ja markkinoijan ei enää tarvitse valita, kumpaa sovellusta käyttää nähdäkseen statistiikat ja viestiäkseen seuraajilleen.

Lindebarnin pakettiratkaisun avulla voit helposti tavoittaa asiakkaasi mainostamalla sekä Facebookissa että Instagramissa. Voit myös ulkoistaa seinäjulkaisujen hallinnoimisen. Tämän sivun ohjeiden ja artikkeleiden avulla ymmärrät paremmin kanavien toimintaa ja saat ideoita siihen, mikä juuri sinun yrityksellesi voisi toimia parhaiten.

Markkinointi Facebookissa:
Näin se toimii

Aloitusopas

Markkinointi Instagramissa:
Näin se toimii

Aloitusopas

Kuinka paljon mainostaminen Facebookissa ja Instagramissa maksaa?

Tietoja kustannuksista

11 vinkkiä, joilla menestyt Facebook-markkinoinnissa

Kehity Facebook-sivun hallinnoinnissa

Luo Facebook- ja Instagram-mainoskampan